Loading...

#message#

OK
Menu
Menu
HomeAccordeonTrekharmonicaSamenspelLesvormen en tarievenOver MijContact

Wil je een proefles?

Meld je nu aan, proeflessen zijn gratis!

Aanmelden

Accordeonlessen in Drachten

Accordeonlessen in DrachtenAccordeonlessen in Drachten

Algemene voorwaarden

Home /
Algemene voorwaarden

Wil je een proefles?

Meld je nu aan, proeflessen zijn gratis!

Algemene voorwaarden

Muziekpraktijk Hotze Jelsma / Seizoen 2019-2020

Deze algemene voorwaarden gelden zowel voor de leerling als Hotze Jelsma.

1
Leerlingen gaan een lesovereenkomst aan voor onbepaalde tijd die maandelijks opzegbaar is. Er is een opzegtermijn van 1 maand: wie 1 maart wil stoppen, moet in januari opzeggen.

2
Het seizoen bestaat uit 34 lessen.

3
Lesgelden worden vooraf betaald. De instrumentale lessen kunnen in 1 keer of in 2 termijnen worden betaald. In overleg is 3 termijnen ook mogelijk. 2 termijnen zijn een periode van 15 en een van 19 lessen. 

4
Als de les komt te vervallen door overmacht van de docent, wordt die op een nader te bepalen tijdstip ingehaald. Lukt dit niet, dan wordt het lesgeld gerestitueerd.

5
Bij afwezigheid van de leerling wordt het lesgeld niet gerestitueerd en de les wordt niet ingehaald. Het wordt zeer op prijs gesteld wanneer de leerling verhindering op tijd meldt. Bij verzuim van de leerling wegens (langdurige/ernstige) ziekte dienen de eerste drie lessen doorbetaald te worden. Indien de verzuimperiode langer duurt dan drie lessen is restitutie mogelijk. Bij verhuizing wordt in overleg gerestitueerd.

Algemene voorwaarden samenspel

1
Deelnemers gaan een overeenkomst aan voor onbepaalde tijd die 2 keer per jaar opzegbaar is: op 1 september en 1 januari. Er is een opzegtermijn van 1 maand: wie 1 januari wil stoppen, moet in november opzeggen. Eventueel wordt dan het lesgeld van de 2-de periode gerestitueerd.

2
Het seizoen bestaat uit 17 repetities van 45 minuten.

3
Betaling in 1 keer vooraf. In overleg kan ook in 2 termijnen worden betaald.

4
Als meer dan 2 repetities door overmacht van de dirigent niet doorgaan, wordt vanaf de 3-de repetitie het lesgeld gerestitueerd.  

5
Bij verzuim van de deelnemer wegens (langdurige/ernstige) ziekte dienen de eerste vier repetities doorbetaald te worden. Indien de verzuimperiode langer duurt dan vier repetities is restitutie mogelijk. Bij verhuizing wordt in overleg gerestitueerd.

Vakantieregeling

Herfstvakantie 23 t/m 28 oktober
Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari
Voorjaarsvakantie 19 t/m 23 februari
Meivakantie 29 april t/m 10 mei

Deel deze pagina